• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Святковий концерт присвячений Дню вчителя у ДПТНЗ "СВПУ будівництва і дизайну"

Святковий концерт присвячений Дню вчителя у ДПТНЗ "СВПУ будівництва і дизайну"

2016-09-29

/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1813.JPG

Кажуть, що справжнім вчителем потрібно народитися, бо вчитель - це не професія, а велике покликання. Учитель розкриває перед учнем усі таємниці буття: вчить розпізнавати добро і зло, щирість і підступність, багатство душі і духовну убогість... Він учить нас пізнавати самих себе, привчає мислити, аналізувати життєві ситуації, бути співчутливими до чужого горя, уважними до слабких і немічних, милосердними до тих, хто потребує допомоги.

Наприкінці вересня всі освітні заклади вшановують нелегку працю педагогів та відзначають поособливому урочисто, сердечно, дуже шляхетно і в той же час з відтінком гумору. Не обминуло це свято і наше училище. 29 вересня у стінах ДПТНЗ «СВПУ будівництва і дизайну» відбувся концерт, присвячений до Дня учителя.

Першим із вітальною промовою звернувся до всіх присутніх директор нашого закладу - Сікірніцький Сергій Володимирович. Його слова були сповнені вдячністю та заохоченням до своєї професії всіх педагогів. Привітати освітян завітала і директор навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Чхайло Олена Миколаївна, яка висловила велику шану всім вчителям та відзначила подякою адміністрацію та працівників нашого закладу за плідну співпрацю. Також до слова був запрошений Пшеничний Іван Миколайович, Голова обласної профспілки будівельників, який привітав усіх освітян із професійним святом та нагородив подяками викладачів та майстрів, що відзначились у своїй справі.

Святковий концерт, підготований нашими учнями-артистами, сповнив всіх гостей та запрошених добрими щирими емоціями радості, сміху та почуттям гордості за обрану справу. Лунали пісні у виконанні яскравих співачок нашого училища, надзвичайні артистичні здібності розкривались у гумористичних сценках, захоплювали енергійні танці учнів. Також надзвичайно приємні враження у всіх присутніх викликав показ нової колекції наших кравчинь. В ході святкування цього дійства, серця викладачів та майстрів були сповнені почуттям гордості за обране покликання, а серця учнів - почуттям вдячності своїм наставникам.

Тож, доки живуть на світі вчителі та учні, доти світ перебуватиме у постійному розвитку, який веде до оновлення, духовного збагачення та моральної досконалості. Зі святом Вас, шановні викладачі!!!

/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1741.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1739.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1746.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1734.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1721.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1770.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1756.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1784.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1775.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1790.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1802.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1760.JPG/Files/images/den_uchitelya_2016/DSCN1795.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0