• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виховний захід з елементами тренінгу «КОЛО ЗНАЙОМСТВА»

Виховний захід з елементами тренінгу «КОЛО ЗНАЙОМСТВА»

2016-09-06

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1584.JPG

ДПТНЗ "Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну" прийняв у свою дружню родину нове поповнення – першокурсників.

6 вересня відбувся виховний захід з елементами тренінгу «КОЛО ЗНАЙОМСТВА», який організувала і провела класний керівник Ілліна Оксана Миколаївна. Серед присутніх були майстер групи Чижова Ольга Іллівна та учні 11 групи, майбутні кравці, закрійники.

Учні самопрезентували себе, взяли участь у бесіді за питаннями, закріпили знання щодо інформації про устрій навчального закладу, про керівничий склад училища тощо. Цього разу усі учасники приємної події розвеселили самі себе: брали участь у самопрезентації, іграх, розповідали про свої захоплення, здібності, таланти. Їх, як виявилось, у нас немало.

Любимо співати, танцювати, малювати, вишивати, плести з бісеру, займатися спортом…

Під час бесіди «Чарівний кошик» дівчата отримали прості запитання, у них не викликало ускладненнь під час відповіді, що могли повторюватись і бути будь-якими. Учні поринули в атмосферу тепла, надії й любові.

Захід продовжився грою «Вузлик на пам'ять» в атмосфері взаємної відповідальності, емоційної свободи, радості від колективного успіху, що дало змогу об’єднати учасників для вирішення задачі на основі партнерства. Було настільки цікаво й приємно, що не хотілось завершувати. Подібні заняття дають можливість побудувати більш дружні стосунки, ближче познайомитися, пізнати нове й цікаве.

У нашому навчальному закладі учні отримають не тільки знання і вміння, але й можливість реалізувати себе.

Щиро бажаємо нашим першокурсникам, майбутнім професіоналам кравецької справи, знайти свою стежину в житті!

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1440.JPG
/Files/images/den_znan_2016/DSCN1493.JPG

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1528.JPG

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1541.JPG
/Files/images/den_znan_2016/DSCN1536.JPG

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1574.JPG

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1577.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0