• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учениця ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» Яцура Вікторія Олександрівна стала однією з числа учнів, що були занесені до «Книги рекордів освіти Сумщини»

Учениця ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» Яцура Вікторія Олександрівна стала однією з числа учнів, що були занесені до «Книги рекордів освіти Сумщини»

2016-09-05

/Files/images/den_znan_2016/Яцура Вікторія1.jpg

Відповідно до положення про «Книгу рекордів освіти Сумщини», затвердженого наказом Департаментом освіти і науки Сумської облдержадміністрації, наша учениця ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» Яцура Вікторія Олександрівна стала однією з числа учнів, що були занесені до «Книги рекордів освіти Сумщини».

У 2012 році вона вступила до ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» та свідомо обрала професію «Кравець, закрійник». За період навчання зарекомендувала себе, як дисциплінована, працелюбна, уважна учениця. Її співпраця з оточуючими допомагає досягати бажаного у володінні обраної професії. Яцура Вікторія приймала активну участь у предметних тижнях «Кравець, закрійник». Вона призер ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад зі спеціальних дисциплін з професії «Кравець, закрійник».

Одне із захоплень Вікторії – спорт, який сприяє зміцненню її характеру, сили волі, умінню володіти собою. Саме тому учениця обрала для себе громадське доручення у групі фізорг, до якого ставилася відповідально.

У 2015-16 н.р. Вікторія зайняла ІІ місце у міських змаганнях з настільного тенісу. У ІІ –му етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Кравець, закрійник» зайняла І місце.

У ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності за професією «Кравець» у м. Черкаси зайняла VІ призове місце (Диплом ІІІ ступеню) і стала стипендіатом Президента України. Ця перемога доповнила скарбничку здобутків не тільки нашого закладу, його викладачів та майстрів, але, разом з тим, дала поштовх Вікторії до росту своїх професійних здібностей. Ми пишаємось своїми талановитими учнями та щиро раді за їх майстерність і видатні успіхи!

/Files/images/den_znan_2016/IMG_1707.JPG/Files/images/den_znan_2016/IMG_1506.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0