• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Заключний етап обласного конкурсу на краще комплексно-методичне забезпечення

Заключний етап обласного конкурсу на краще комплексно-методичне забезпечення

2015-05-20

/Files/images/IMG_6251.JPG

19 травня 2015 року відбувся ІІІ (заключний) етап обласного конкурсу на краще комплексно-методичне забезпечення предметів «Математика», «Трактори» з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва», «Перукарська справа» з професії «Перукар (перукар-модельєр)».

Олена Миколаївна Чхайло, директор Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області, у вітальному слові до учасників конкурсу зазначила, що викладачів загальноосвітньої і професійно-теоретичної підготовки єднає спільна мета: «Сіяти розумне, добре, вічне». Одностайними були думки педагогів щодо очікувань від конкурсу: запозичити найкращі з досягнень колег, поділитися власними здобутками і отримати моральне задоволення від спілкування з друзями.

Викладачі ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» успішно представили свої творчі звіти в двох номінаціях.

З предмету перукарська справа з професії «Перукар (перукар-модельєр) Шерстюк А.І здобула І місце. Журі конкурсу відзначило системність, інноваційний підхід викладача до створення комплексно-методичного забезпечення предмету, а також вміле застосування власних напрацювань у навчальній діяльності.

В номінації «Математика» Овсієнко В.А. показала четвертий результат. Її виступ відрізнявся оригінальністю підходу до використання комплексно-методичного забезпечення на уроках математики, незвичайним був і самоаналіз уроку, з поетичними вкрапленнями, що підкреслило різнобічність таланту Віти Анатоліївни і те багатство її душі, за яке її обожнюють учні.

Колеги і учні вітають учасників конкурсу.
/Files/images/IMG_4224.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0