• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новорічна казка в Сумському ВПУ будівництва і дизайну

Новорічна казка в Сумському ВПУ будівництва і дизайну

2014-12-26

/Files/images/DSCF6932.JPG

Новорічна казка приходить в Сумське ВПУ будівництва і дизайну щороку, знаменує появу нових вражень, емоцій, мрій та надій. У передноворічні дні учні прикрашають ялинки, кабінети, майстерні, розмальовують вікна та вітальні газети, готуються до новорічних виступів.

25 грудня 2014 року дивовижне казкове дійство огорнуло учнівський та педагогічний колектив. У залі панувала справжня новорічна атмосфера та лунала музика. Дід Мороз та Снігуронька вітали з наступаючими святами. Майстерність та артистизм, яскравість та образність всіх виступаючих справили величезне враження на присутніх. Ніхто не залишився байдужим до учнівських талантів.

Новий рік - це час чарівництва і чудес, а для символу 2015 Кози головне не те, як зустріти Новий рік, а з ким! Вівця (Коза) не терпить фальші, тому ми зустрічаємо Новий 2015 дружнім колективом з найвеселішими та найдотепнішими артистами, з тим, з ким добре і комфортно, з тим, з ким можна бути самими собою.

Ми зустрічаємо Новий рік з позитивом і гарним настроєм. Для нас загальнолюдські цінності, традиції і благополуччя понад усе, тому символ 2015 року - Вівця обов'язково забезпечить своє заступництво і посприяє тому, щоб її фаворити досягли всіх бажаних благ.

Вдихаючи пахощі свята, які і в учнів, і у дорослих викликають найкращі спогади і почуття, віриться, що обов’язково все найкраще збудеться.

Бажаємо всім нам і вам веселих свят та щасливого Нового року!
/Files/images/DSCF6910.JPG
/Files/images/DSCF6929.JPG
/Files/images/DSCF6963.JPG
/Files/images/DSCF6991.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0