• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Предметний тиждень з професій кравець, закрійник

Предметний тиждень з професій кравець, закрійник

2014-11-28

/Files/images/novini/image13.jpeg

З 21.11.2014 по 28.11.2014 пройшов тиждень з професій кравець, закрійник, який був досить насичений різноманітними заходами. Мета заходу – підвищення рівня професійної підготовки учнів за обраною професією, розвиток творчої активності та ініціативи, підвищення інтелекту.

Тиждень з професій кравець, закрійник розпочався урочистою лінійкою з привітанням учасників та презентацією заходів, що відбудуться протягом визначеного часу.

Групи швейного напрямку взяли участь у виставці стінних газет на вільну тему з професій кравець, закрійник.

Першим творчим заходом став майстер-клас «Виготовлення текстильної біжутерії та аксесуарів», під час якого викладач Шевченко В.С. запропонувала учням різноманітні технології виготовлення елементів жіночої прикраси.

Учні групи № 31 взяли участь у олімпіаді з професій кравець, закрійник, де переможцями стали:

1місце - Садова Катя

2 місце – Балтурнайте Надія, Яцура Вікторія

3 місце – Семененко Уляна

У рамках тижня організована виставка декоративно – прикладного мистецтва, у якій взяли участь учні всіх навчальних груп з цих професій. На виставці демонструвались вироби, вишиті бісером, стрічками та сувеніри, виготовлені в позаурочний час.

Наші кравці, закрійники представили своє бачення краси на виставці юного дизайнера.

26.11.2014 проведений відкритий урок майстром виробничого навчання Чижовою О.І. в групі № 31 за темою: «Обробка прорізної кишені в рамку» із застосуванням зразків обробок, мультимедійної системи, швейних виробів у натуральну величину. Учні вдосконалили уміння і навички з обробки прорізної кишені в рамку, виконання ручних, машинних, прасувальних робіт. Заняття сприяло творчому і технологічному мисленню, вмінню правильно розподіляти час і раціонально використовувати матеріали.

Відбувся позакласний захід «Моя професія». Його мета: розвивати пізнавальний інтерес учнів з професій кравець, закрійник, поглибити і розширити знання . Протягом заняття учні продемонстрували у вікторині свої раніше отримані знання з предметів «матеріалознавства», «обладнання», виготовлення сукні муляжним методом. А також учасники змогли оцінити свої вміння і здібності професій кравець, закрійник. Всі присутні отримали велике задоволення від проведеного заходу.

Найактивніше пройшла акція «Велика родина», де кожен бажаючий зміг зробити внесок у загальну справу, вкладаючи свою бісеринку.

Закінчився тиждень з професій кравець, закрійник урочистою лінійкою підведенням підсумків.

Кiлькiсть переглядiв: 0