• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-практикум для педагогічних працівників сфери послуг з професії «Перукар (перукар-модельєр)»

Семінар-практикум для педагогічних працівників сфери послуг з професії «Перукар (перукар-модельєр)»

2014-11-24

20 листопада 2014 року на базі ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» відбувся семінар-практикум для педагогічних працівників сфери послуг з професії «Перукар (перукар-модельєр)».

Зі словами привітання до гостей звернулися в.о. директора НМЦ ПТО у Сумській області Яковенко Ю.М. та директор ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» Сікірніцький С.В.

Із вимогами та реаліями створення сучасного комплексно-методичного забезпечення з предмета «Перукарська справа» з професії «Перукар (перукар-модельєр)» присутніх ознайомила методист НМЦ ПТО у Сумській області Косар І.О.

Методист НМЦ ПТО у Сумській області Висоцька Ю.М. запропонувала увазі присутніх доповідь з теми «Педагогіка в запитаннях і відповідях». Окрім того ознайомила присутніх із «Хмарними» технологіями, як запорукою вдосконалення інформаційно-освітнього досвіду та творчої самореалізації педагогів і учнів.

Дорогоцінною стала палітра досвіду: «Сходинки до майстерності й успіху» від викладача ДПТНЗ «Сумський центр ПТО з дизайну та сфери послуг»Назаренко І.Л.

Практичний психолог ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» Біловол Л.В. провела з гостями психологічний тренінг «Протистресова аптечка».

Досвідом роботи поділились працівники ДПТНЗ «Сумське ВПУ будівництва і дизайну» методист Федін Л.М., яка виступила з доповіддю «Впровадження інформаційних технологій на уроках професійно-теоретичної підготовки»; а також голова методичної комісії з професій сфери послуг Козупиця С.С. з доповіддю «Шляхи підвищення професійної майстерності».

Завершився захід обговоренням актуальних питань, де взяли участь усі присутні.

Кiлькiсть переглядiв: 0