Конкурс «Снігова королева Estel»

2014-11-26

/Files/images/novini/image2.jpeg

25 листопада 2014 року у Сумах проходив конкурс з перукарського мистецтва серед учнів професійно- технічних навчальних закладів «Снігова королева Estel».

Участь у конкурсі – це унікальна можливість для майстрів початківців проявити свій талант і майстерність. Це яскраве, незабутнє видовище модних образів, створених руками молодих і креативних майстрів, починаючих свій професійний шлях в перукарському мистецтві.

З метою підготовки до конкурсу 14 та 21 листопада 2014р. в студії «Академія краси» учасники відвідали навчальні семінари та практичні заняття з відпрацюванням « Ексклюзивний блонд». У майстернях учні підготували моделей до конкурсу: пофарбували їм волосся, виконували стрижки та пробні зачіски.

Під керівництвом майстра виробничого навчання Міськовой Ангеліки Володимирівни, участь у конкурсі прийняли 8 учениць групи № 32 професії перукар (перукар-модельєр): Баб´як Андріана, Конєва Анна, Карпинська Євгенія, Козинцева Анна, Шендрик Валерія, Москвітіна Анастасія, Магер Ольга, Чебишева Кароліна.

Козинцева Анна посіла ІІІ місце в номінації «Ексклюзивний сучасний фантазійний образ».

/Files/images/novini/image111.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 0