Виховна година на тему «Карвінг»

2014-11-19

/Files/images/novini/IMG_3791.JPG

18 листопада 2014 року майстром виробничого навчання Лісовенко Тетяною Володимирівною в групі № 3 за професією «Секретар керівника (організації, підприємства, установи)» проведена виховна година на тему «Карвінг».

Мета заходу: ознайомити учнів з поняттям «карвінгу», його видами, сформувати навички декоративного оформлення страв за допомогою вирізаних прикрас з овочів і фруктів, розширити коло інтересів учнів, заохочувати їх до творчості, прищеплювати дітям естетичні смаки, виховувати почуття прекрасного.

Захід пройшов у емоційно-піднесеній дружній невимушеній атмосфері. Запрошений на урок майстер виробничого навчання, кухар 5 розряду, Солдатенко Галина Валеріївна, на професійному рівні продемонструвала учням прийоми художнього різання по овочах і фруктах. При проведенні заходу використовувалися сучасні інформаційні технології. Присутні із захопленням переглянули відео майстер-класу тайських майстрів карвінгу. Але найцікавішим моментом було проведення конкурсу серед команд учнів на кращу художню композицію, яку вони виготовили власноруч. По закінченню виховної години оформлено дерево емоцій, на якому кожен залишив свій листочок. Окрім корисних знань учні і гості отримали піднесений настрій і позитивні емоції.

Кiлькiсть переглядiв: 0