• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у семінарі-практикумі фірми ESTEL Prjfessional

Участь у семінарі-практикумі фірми ESTEL Prjfessional

2014-11-18

/Files/images/novini/IMG_3425.JPG

14 листопада 2014 року відбувся семінар-практикум для викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання за професією «Перукар(перукар-модельєр)» професійно-технічних навчальних закладів на тему: «Блондування», який провела технолог-експерт ESTEL Prjfessional Савченко Наталія.

Майстри виробничого навчання нашого навчального закладу КозупицяС.С., Тимохіна В.В., Міськова А.В. поринули в світ знань про ассортимент професійної продукції, який включає найширшу палітру засобів для фарбування волосся, шампуні, розчини для завивки волосся, лаки, стайлінги.

Завдяки семінару майстри виробничого навчання отримали багато нової та корисної інформації, адже ассортимент доповнюється новими продуктами, багатими натуральними компонентами для дбайливого догляду.

Заняття було спрямовано не тільки на навчання, але й на самостійниїй творчий розвиток. Майстри відпрацювали блондування волосся на моделях, використовуючи нову серію продукції haut couture estel.

Сучасні наукові і виробничі технології, високоякісна сировина і устаткування, гарантують відповідність продуції ESTEL Prjfessional світовим стандартам якості і відкривають унікальні можливості для розвитку творчих здібностей майстрів перукарської справи.

Підсумки семінару-практикуму підвели організатори директор компанії PROFI-Line Cosmetics Оксенчук Світлана Євгенівна та директор Сумської філії ESTEL Оксенчук ІванВасильович, які вручили сертифікати та подарували цінні подарунки слухачам.

Світлана Оксенчук (за фахом педагог) вважає: «Раз педагоги навчають молодих фахівців в сфері перукарського мистецтва, то і самі повинні бути в курсі останніх тенденцій сучасних технік і технологій.Тому такі міроприємства їм необхідні.»

Виносимо подяку організаторам семінару за можливість змістовно, а головне безкоштовно, отримувати нові знання та доносити їх своїм учням.

Кiлькiсть переглядiв: 0