ІІ етап конкурсу

2014-11-19

/Files/images/IMG_3804.JPG

Надворі вже зимно, а в актовій залі Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну розцвітає мистецтво пишним цвітом учнівських талантів. Вже традиційним стало проведення свята конкурсу-огляду художньої самодіяльності. Його з нетерпінням очікує педагогічна та учнівська громадськість, до нього старанно готуються і учні, і керівники навчальних груп, і керівники гуртків художньої самодіяльності.

У середу, 19 листопада, відбувся ІІ етап огляду-конкурсу художньої самодіяльності «Дебют першокурсників». Свої таланти продемонстрували учні навчальних груп №1, №3, №14.

До уваги глядачів постали казкова історія, веселі сценічні номери, захоплюючі танці та майстерно виконані пісні. Особливо сподобався вірш «Баллада о прокуренном вагоне» у виконанні Харченко А. (гр. 14) та Стрілець А. (гр.12). Вразила глядачів майстерним виконанням пісні Тіни Тьорнер «Simple the best» Стефанова А.(гр. 1). Особливе захоплення залу викликали виступи юних танцівниць з номерами «Зозуля», «Тельняшки» (гр.1) та «Босс и секретарь», «Флеш-моб» (гр. 3).

Виявлення та підтримка творчих здібностей талановитих учнів – ось основна мета конкурсу. З кожним роком різножанрова палітра концертних номерів набуває нових відтінків і значень, а разом з ними зростає і рівень майстерності виконавців. В процесі підготовки та проведення конкурсу учасники та глядачі, мали можливість поєднати яскраву творчу атмосферу з активним цікавим відпочинком.




/Files/images/IMG_3855.JPG/Files/images/IMG_3848.JPG/Files/images/IMG_3841.JPG/Files/images/IMG_3832.JPG/Files/images/IMG_3817.JPG
/Files/images/IMG_3811.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0