• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс художньої самодіяльності "Дебют першокурсника» в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну"

Конкурс художньої самодіяльності "Дебют першокурсника» в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну"

2017-11-09

У кожному Дебюті народжуються нові голоси, нові номери, з’являються нові таланти і море позитивних емоцій. Кожна група прагне розкрити своїх першокурсників, переживає і хвилюється за своє молоде поповнення – адже це свято кожного разу починається з чистого аркуша.

Ось і сьогодні наш навчальний заклад осяявся яскравими учнівськими талантами на сцені з гарним ім’ям – Дебют першокурсника! Дебютували групи 11, 14, 1, 4. Група 1 відкрила свої таланти у пісні «Калина», у сценці «Умер хомяк», у флешмобі. Група 4 вразила всіх присутніх сценкою «Доктор» та РЕПом у виконанні Мішеніна Владислава. Група 14 розкрила свої таланти у сценці «Два Ковбоя» та подарунком для всіх присутніх став танок «Лезгинка» у виконанні Джагаряна В.

Учасники групи №11 також відкрили нам свої таланти. Виконання пісні «Ніч лунає джаз» від Ратушної Я., вірша у супроводі музики «Тополя» (Ратушна Я., Дейнека А., Рудиченко Р.) розкрили пісенні таланти учнів. Сценка «Бабуся, Мама та сестра збирають дівчину на побачення» у виконанні Ратушної Я., Босенко Н., Велітченко С., Лещинко М., аудіоказка «Про принца» у виконанні Тарасенко П., Дуленко О., Дядечко В., Лещинко М. нікого не залишили байдужим. Танцювальні вміння проявили Босенко Н., Дейнека А., Сиром’ятнікова Н. виконавши сучасний танець. Артистичні здібності продемонструвала Сиром’ятнікова Н. прочитавши вірш «Хачу быть бландинкой». Звуки флейти від Дейнеко А. вразили присутніх, після чого зал вибухнув оплесками.

Веселі жарти, гра слів, яскраві сценки – все, чим наповнене життя наших учнів, – цим були насичені виступи. Барвисті презентації кожної групи не залишили сумнівів – кожен учень-першокурсник є унікальним, креативним, розумним і на рідкість кмітливим!

Зал вибухав сміхом, оплесками – всі щиро раділи за те, що в дружну сім’ю навчального закладу прийшли такі чудові, талановиті, красиві дівчата та хлопці, готові вчитися і розвиватися.

Чекаємо на оголошення переможців конкурсу художньої самодіяльності «Дебют першокурсника»!

Кiлькiсть переглядiв: 0