Кухар

/Files/images/profes/DSCF1003.jpgПрофесія кухар викликає жвавий інтерес у сучасної молоді, бо в ній можна проявити свою фантазію, навчитися смачно готувати та гарно оздоблювати справи, дарувати людям хвилини насолоди своєю працею. Сьогодні зростає попит на цю професію, оскільки розширюється не лише традиційна мережа громадського харчування, а й розбудовуються кафе та ресторани швидкого обслуговування населення, фастфуди, піцерії, де застосовуються найновітніші технології приготування страв.

Їжа – це життя, тому приємно усвідомлювати, що своєю працею кухар дарує людям найдорожче - життя.

Велике щастя змолоду відкрити своє покликання, бути впевненим, що ти на правильному шляху, а твоя професія почесна.

Обов'язковою умовою оволодіння цією професією є прагнення до всебічного розвитку учнів, їх здібностей і творчої активності.

В училищі працюють досвідчені викладачі, майстри виробничого навчання, які надають ґрунтові знання з предметів професійної - теоретичної теоретичної підготовки кухарів, розвивають творчі нахили учнів, готують справжніх професіоналів кухарської справи.

Кiлькiсть переглядiв: 0