«My profession is the best»

2016-11-29

/Files/images/291116_angl_/1.jpg

Згідно з Указом Президента України 2016 рік оголошено Роком англійської мови, як мови, що об’єднує світові спільноти та з метою сприяння її вивченню в Україні. На виконання цього Указу відповідно до плану роботи навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області 22-23 листопада 2016 року проводився фестиваль робітничих професій «My profession is the best» серед учнів та викладачів англійської мови області.

Метою заходу було сприяння вивченню іноземної мови для розширення доступу викладачів та учнівської молоді до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей, які відкриває знання та використання англійської мови, виявлення обдарувань учнів, підвищення іміджу робітничих професій та фахового рівня викладачів іноземної мови.

Наш заклад представляла Косенко Олександра, викладач англійської мови зі своєю ученицею І курсу Ковальчук Дариною.

/Files/images/291116_angl_/2.png

Учасники показали яскраві презентації, розкрили свої таланти, своє ставлення до світу, розповіли про важливіші події в особистому житті, про власну формулу успіху. Яскраво презентували свій навчальний заклад та свою професію.

До участі залучилися представниці театру моди «Галатея» з колекціями «Філіція», «Шотландські мотиви», «Єднання сердець».

/Files/images/291116_angl_/IMG_3599.JPG/Files/images/291116_angl_/4.png/Files/images/291116_angl_/5.jpg

Серед серйозних суперників у фестивалі робітничих професій «My profession is the best» обидві учасниці вибороли почесне ІІ місце:

Косенко Олександра, викладач англійської мови ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», - серед викладачів.

Ковальчук Дарина, учениця І курсу ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», - серед учнів.

Колектив ДПТНЗ вітає своїх переможців і зичить їм подальших здобутків.

Кiлькiсть переглядiв: 0