АКЦІЯ ДО ДНЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ

2016-11-15

/Files/images/_141116tijden_tolerantnost/DSCN2107.JPG

З давніх-давен людина пізнавала навколишній світ, а також займалася освітою, вихованням, вчилась жити з людьми. Скільки людина існує як цивілізована особистість, стільки, мабуть, існує і поняття толерантності. ТОЛЕРАНТНІСТЬ… Визначення цього поняття кожен з нас розуміє по-своєму і усвідомлює по-різному. Але все ж таки слово «Толерантність»- пояснюється як терплячий. Толерантна людина – це перш за все особистість, якій притаманні духовні, моральні цінності та якості. Як писав Олександр Довженко : «…людина повинна бути Людиною…». Цей вислів пояснюється тим , що кожен з нас повинен задуматися над своїм відношенням до інших , вміти правильно підтримати один одного, поважати людей, прислуховуватися до інших думок , поглядів.

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу з 14 листопада 2016 року в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну розпочалась акція до Дня толерантності. З 14 листопада робота соціального педагога Хомутенко Ю.О., практичного психолога Біловол Л.В. та лідерів самоврядування спрямовується на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими.

План проведення тематичного тижня насичений та різноманітний. Першочергово розпочався випуск психологічної газети від кожної групи, результати можемо побачити в холі закладу, з 14.11.2016 по 18.11.2016 триває книжкова виставка «Слово лікує, слово ранить» у бібліотеці, 15.11.2016 працювали «Пошта добрих слів» та бліц-опитування «Чи живе в моєму закладі толерантність», результати яких зможемо побачити на «Вирощеному дереві толерантності».

Ласкаво просимо взяти участь в проведенні заходів, присвячених Дню толерантності.

/Files/images/_141116tijden_tolerantnost/DSCN2097.JPG/Files/images/_141116tijden_tolerantnost/DSCN2106.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0