• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новий навчальний рік для першокурсників «ДПТНЗ Сумського ВПУ будівництва і дизайну» розпочався Першим уроком на тему:«Україна – це ми».

Новий навчальний рік для першокурсників «ДПТНЗ Сумського ВПУ будівництва і дизайну» розпочався Першим уроком на тему:«Україна – це ми».

2016-09-01

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1429.JPG

Новий навчальний рік для першокурсників «ДПТНЗ Сумського ВПУ будівництва і дизайну» розпочався Першим уроком на тему:«Україна – це ми».

Основний зміст уроку був спрямований на формування в учнів розуміння цілісності й соборності України, усвідомлення особистої відповідальності за долю держави, за процеси становлення України, як єдиної політичної нації.

Ведучі заходу бібліотекар Алла Кравченко, вихователь Тетяна Кирноз, а також учениці Руслана Коцур та Ірина Нестеренко здійснили історичний екскурс в минуле нашого народу, ознайомили слухачів з основними подіями становлення державності України, а також розповіли про хвилюючі події сьогодення.

Присутні віддали пошану державним символам України та Героям, які захищають нашу багатостраждальну землю. Емоційні почуття від почутого посилювали відеосюжети «Народжені вільними», «Україна – рідна земля» та інші.

Перший урок викликав в учнів щирі патріотичні почуття, розуміння єдності, цілісності України і її багатонаціонального народу.

Ми – українці, свободолюбивий, освічений народ. Тож шануймося, бо ми того варті. І усе у нас буде добре! Слава Україні!

/Files/images/den_znan_2016/DSCN1427.JPG/Files/images/den_znan_2016/DSCN1432.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0