• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кравець»

ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кравець»

2016-05-26

/Files/images/novoe/IMG_1707.JPG

23 травня 2016 року та протягом наступних чотирьох днів у стінах Державного навчального закладу «Черкаське ВПУ ім. Г.Ф. Короленка» проходив ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кравець». Черкащина гостинно зустрічала гостей із усієї України. До числа конкурсантів увійшли найкращі представники професії «Кравець» із 24 регіонів нашої країни, які мають високий рівень фахової майстеності.

Конкурсні змагання проходили у два тури.

Перший теоретичний тур відбувся 24 травня та полягав у перевірці професійно-теоретичних знань учасників із предметів: «Технологія виготовлення одягу», «Матеріалознавство», «Обладнання», «Основи конструювання одягу», «Охорона праці» шляхом тестування.

Другий практичний тур проводився 25 травня. Конкурсанти продемонстрували свою професійну майстерність, уміння організувати робоче місце, культуру праці та хист до обраної професії при виготовленні дитячого костюму для відпочинку.

Вироби, які було виготовлено під час конкурсу, буде передано дітям до Черкаського обласного онкологічного диспансеру.

Конкурс фахової майстерності - складне випробування, і перемагають ті учні, які володіють не просто знаннями й вміннями, а й талантом, силою характеру. Але цей захід не тільки змагання, а ще й спілкування у колі друзів, однодумців, колег. Для учнів та їх супроводжуючих були організовані цікаві екскурсії по Дніпру, місту Черкаси та гетьманську столицю Чигирин.

Яцура Вікторія Олександрівна, учениця групи № 41 нашого навчального закладу, виборола VІ місце та отримала диплом ІІІ ступеня Міністерства освіти і науки України у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією «Кравець». Ця перемога доповнила скарбничку здобутнків нашого закладу, його викладачів та майстрів, та разом з тим, дала поштовх учениці до росту своїх професійних здібностей. Надзвичайно приємною вдячністю для Яцури Вікторії за її вміння та участь у даному конкурсі стало отримання президентської стипендії.

Ми вітаємо нашу Яцуру Вікторію, яка показала високий рівень професійних здобутків у професії, і бажаємо нових перемог і творчих здобутків у подальшому житті!

/Files/images/novoe/IMG_1506.JPG/Files/images/novoe/IMG_1638.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0