• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Волонтерська діяльність учнів та працівників ДПТНЗ "СВПУ будівництва і дизайну"

Волонтерська діяльність учнів та працівників ДПТНЗ "СВПУ будівництва і дизайну"

2016-05-17

/Files/images/novoe/DSCN0385.JPG

У той час, як ми живемо під спокійним небом - на сході України вирують військові події. Продовжується боротьба за єдність держави в ході антитерористичної операції. Допомога АТО вкрай важлива для всіх українських людей. Прекрасно розуміючи те, що на Сході в антитерористичній операції задіяно безліч мобілізованих хлопців і чоловіків, учні та працівники ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» намагаються допомогти їм у міру своїх сил і можливостей.

Тож, сьогодні, 17 травня 2016 волонтери нашого закладу здійснили побажання учасників бойових дій, яке виражалось не в матеріальній допомозі, одязі чи медичних засобах, а продуктах домашнього харчування - концервації.

Кожен учень та працівник нашого закладу мав нагоду внести хоч маленький вклад та виразити повагу і шану нашим солдатам, які знаходяться в зоні АТО. І невеликою краплиною приємного смаку підбадьорити, надати радощів для відтворення сил та наснаги воїнам.

/Files/images/novoe/DSCN0381.JPG/Files/images/novoe/DSCN0383.JPG/Files/images/novoe/DSCN0388.JPG/Files/images/novoe/DSCN0400.JPG/Files/images/novoe/DSCN0399.JPG/Files/images/novoe/DSCN0403.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0