• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Волонтерська діяльність лідерів учнівського самоврядування

Волонтерська діяльність лідерів учнівського самоврядування

2015-12-17

/Files/images/novoe/DSCN72730.jpg

17 грудня 2015 року у Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну розгорнулась волонтерська діяльність. Лідери учнівського самоврядування виявили ініціативу відвідати будинок для людей похилого віку. Власними руками учні продемонстрували свої вміння та повагу до літніх людей. Зранку кухарі напекли смачних пиріжків, а учні з професії перукарів приготували необхідні інструменти.

Тож, завітавши до будинку похилих людей, учні пригостили кожного старенького ароматною та доброю випічкою. Ми спостерігали велику вдячність та радість в очах літніх людей. Дівчата перукарі провели невеличкий конкурс зачісок серед стареньких, зробивши декілька стрижок, старанно виконували їх побажання.

Дуже приємно, що в цьому році волонтерський загін нашого закладу розширив свою діяльність. Минулими роками учні відвідували гематологічне відділення Сумської обласної дитячої лікарні, дитячі будинки. І дуже здивувало, що громадська свідомість учнів нашого закладу торкнулась цієї категорії людей похилого віку. Приємно, що учні не залишилися байдужими і своїми власними руками проявили свою увагу та шану.
/Files/images/novoe/DSCN72540.jpg/Files/images/novoe/DSCN72730.jpg/Files/images/novoe/DSCN72780.jpg/Files/images/novoe/DSCN72750.jpg/Files/images/novoe/DSCN72650.jpg
/Files/images/novoe/DSCN72950.jpg/Files/images/novoe/DSCN72980.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0