Новорічне свято!

2013-12-26

Новорічна казка… Саме у таку святкову атмосферу потрапили учні та педагогічний колектив Державного професійно-технічного навчального закладу «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» 25 грудня під час новорічного концерту. Координацію роботи з підготовки та проведення заходу здійснював заступник директора з навчально-виховної роботи Петровський Сергій Григорович, а сценаристом та режисером стала керівник гуртка художньої самодіяльності Бершова Інна Василівна.

Розпочалось свято новорічним флешмобом у виконанні Мацуєвої Ніколетти, Юхно Марини, Баб'як Андріани, Степанченко Катерини, Микитенко Діани. З особливою теплотою глядачі зустрічали цирковий номер у виконанні Квак Аліни (учениці групи 22), довго не стихали аплодисменти юним акторам, які інсценували «Новий рік у колі родини» та «Новорічне свято у дитячому садку».

Милозвучні вокальні номери, яскраві сценічні костюми, веселі акторські перевтілення, танцювальні композиції створювали дивовижну святкову атмосферу. Звісно ж, головними героями новорічної вистави стали Дід Мороз (Гончаренко Євген) та Снігуронька (Стефанова Аліна), які завершили захід побажаннями добра, щастя, любові й нових здобутків у Новому році.

На такій світлій та життєдайній ноті у навчальному закладі завершується 2013 рік, шепелявий та хвостатий, починається новий – рік синього Коня.

А у наступному році хочемо побажати усім успіхів, оптимізму, злагоди, радості та добробуту.

Кiлькiсть переглядiв: 0