• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Учні Сумського ВПУ будівництва і дизайну допомагають учасникам АТО

Учні Сумського ВПУ будівництва і дизайну допомагають учасникам АТО

2014-12-17

Напружена політична ситуація, яка склалася у нашій країні, не залишає байдужими учнів Сумського ВПУ будівництва і дизайну.

17 грудня 2014 р. найактивніші представники учнівського самоврядування передали через волонтерів для захисників Батьківщини теплий одяг та засоби особистої гігієни.

Учні впевнені, що й маленькі пожертви іноді бувають вирішальними, а результату легше досягти саме спільними зусиллями. Діяльність, пов’язана з допомогою учасникам АТО, об’єднала навколо себе учнів різних професій, соціального статусу, інтересів та віку.

«Усі ми просто зрозуміли в один момент, що саме від нас великою мірою залежить збереження життя українських воїнів та й самої країни. З великим хвилюванням та тривогою ми стежимо за подіями неоголошеної, але фактичної війни, що відбувається на сході нашої держави. Ми на повний голос маємо говорити про те, що рани Луганська і Донецька, Новоазовська і Маріуполя болять нам! І ми не можемо бути осторонь! Ми бачимо Україну лише цілісною і незалежною, хочемо розвивати її, а не дозволяти руйнувати і ділити наш народ на частини. Всі ми вболіваємо за долю України. І сьогодні своїми діями засвідчуємо, що ми – за єдину, мирну, квітучу Україну!» - сказала голова учнівського самоврядування Андріана Баб’як.

Кiлькiсть переглядiв: 0