День учнівського самоврядування

2014-11-17

/Files/images/novini/20141117_083151.jpg

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення в житті сучасного навчального закладу. Завдяки активній участі в процесі самоврядування учні вчаться приймати рішення, готуються до самостійного життя, маючи можливість проявити свої лідерські та організаторські здібності.

17листопада 2014 року в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну відбувся День учнівського самоврядування.

«День самоврядування ми спланували заздалегідь з нагоди святкування Дня студента. Проведення подібних заходів сприяє формуванню особистості, здатної на нестандартні рішення, яка має свою точку зору, здатної та прагнучої постійного саморозвитку. А це неможливо без існування та активної роботи учнівського самоврядування. Вміння управляти - талант, який треба розвивати!», - зауважила виконуюча обов’язки директора Аріадна Баб’як, голова учнівського самоврядування (гр. 32).

У Дні учнівського самоврядування взяли участь всі! Учні всіх навчальних груп мали можливість попробувати себе в ролі педагога, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем. Весь навчальний процес в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації: Баб’як А., Шендрик В., Омельчук Н., Котявіної А., Стрілець А.

А для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі та майстри виробничого навчання» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Отже, «майбутні педагоги» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. Усі з великим нетерпінням чекали цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Всі учні були задоволені. Уроки сподобалися, бо все проходило цікаво і захоплююче!

/Files/images/novini/20141117_083609_2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0