Конкурс «Снігова Королева – 2017»

2017-11-20

08.11.2017 відбувся півфінал щорічного Всеукраїнського конкурсу від ESTEL «Снігова Королева – 2017» серед студентів навчальних закладів із перукарського мистецтва.

Конкурс проводиться 6-й рік поспіль з метою виявлення та підтримки талановитої молоді, культурного та естетичного виховання студентів, просування молодих талантів, заохочення до нових перемог, обміну досвідом…

Два роки поспіль (2015, 2016) білет у Київ до фіналу отримувала учениця нашого навчального закладу губернаторський стипендіат Марина Марочкіна.

В цьому році команда учнів з професії «Перукар (перукар-модельєр)»розробила колекцію молодіжної субкультури СТИЛЯГИ. Це своєрідний протест проти стандартних стереотипів поведінки, одноманітності в одязі та стилі. Тому колекція створила весняний настрій в осінній період.

Вітаємо учасників півфіналу:

Група 32 (майстер в/н Прочухан Н.В.): Пташка О., Пахолко В., Левченко В.

Група 30 (майстер в/н Міськова А.В.): Юрченко В.

Група 20 (майстер в/н Ситник Я.В.): Кривонос К.

Група 22 (майстер в/н Зімак Н.І.): Шеметова В.

За оригінальність, яскравість та якість виконання зачіски були отримані номінації: Пахолко В. – «Міс Елегантність», Кривонос В. – «Міс Креативність». Всі учасники півфіналу були нагороджені дипломами та цінними подарунками. Навчальний заклад ДПТНЗ «СВПУ будівництва і дизайну» отримав Подяку за участь у конкурсі «Снігова Королева».

Дякуємо спонсору конкурсу регіональному директору фірми ESTEL Оксенчук Івану Васильовичу за створення незабутньої творчої атмосфери.

Кiлькiсть переглядiв: 0