I етап конкурсу "Дебют першокурсника"

2017-10-26

/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6323.JPG

«Дебют першокурсника» – захід, з якого починається життя в нашому закладі. Це найяскравіше і значиме свято в житті учнів-першокурсників нашого закладу. Першокурсник, як повноправний учень, готується до найпершого і, напевно, до самого відповідального заходу учнівського життя, де він може і себе показати, і на інших подивитися.

Дебют першокурсника – це конкурс талантів новоприбулих учнів у наш навчальний заклад. Свої здібності учні показують в різних напрямках: вокальний; хореографічний; артистичний тощо. Це яскрава і пам'ятна подія, якої з нетерпінням чекають не тільки дебютанти конкурсу, а й учні старших курсів, а також педагогічний колектив навчального закладу.

26 жовтня 2017 року розпочався I тур конкурсу художньої самодіяльності «Дебют першокурсника» в Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну. Саме цього дня дебютували гр.12 та гр.10.

Розпочала програму гр.12 східним танком у виконанні Сергієнко Наташі з групою «SVATTI». Виконання пісень «Маленький хлопчик» від Штиб Валерії, «Ла-ла-ла» від Гордієнко Альбіни, «Круче всех» від Гордієнко Альбіни та Сергієнко Наташі розкрили пісенні таланти. Читанням вірша «Если пусто в душе…» вразила присутніх Сахненко Тетяна. Своєю гумористичністю полонила всіх глядачів сценка «Батьки і діти», яку виконали Штиб Валерія та Підвальна Ліля.

Учасники групи №10 також відкрили нам свої таланти. Виконання пісень «Между нами любовь» від Мовчан Дарини, «Вселенная» від Плут Карини, «На первом месте» від Мовчан Дарини розкрили пісенні таланти дівчат. Естрадні мініатюри «Тюрма» (за участю Мовчан Д., Гайдученко Д., Чернової Л.), «Доктор» (за участю Семенченко Д., Гайдученко Д.), «Модельное агентство» (за участю Чернової Е., Островерхової А) нікого не залишили байдужим. Танцювальні вміння проявили Супрун С., Тимченко Н., Плут К., Островерхова А.,Сименченко Д., Синенко М. виконавши сучасний танець. Артистичні здібності продемонструвала Островерхова Анастасія монологом «Stand Up», яка прикрасила обличчя глядачів посмішками та, в кінці якого, пролунали бурхливі оплески.

З нетерпінням будемо чекати виступи наступних груп.

/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6297.JPG/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6301.JPG/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6321.JPG/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6326.JPG/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6333.JPG/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6337.JPG/Files/images/261017_debyut_pershokurs/DSCN6342.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0