• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» відсвяткували День учителя

У ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» відсвяткували День учителя

2017-10-03

/Files/images/290917_den_uchitelya/DSCN5835.JPG

У першу неділю жовтня, в Україні святкують День працівника сфери освіти. Міжнародний день вчителя був заснований ЮНЕСКО в 1994 році. Цей день покликаний привернути увагу до положення вчителів в суспільстві, їхній ролі в освіті та розвитку майбутнього покоління.

День вчителя - це один із самих гаряче улюблених професійних свят у всьому світі. В цей день всіх вчителів вітають їх вихованці, даруючи квіти і подарунки, влаштовуючи концерти, малюючи красиві стінгазети.

30 вересня у ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» учні влаштували своїм наставникам справжнє свято. Щорічно вони готують багато сюрпризів, ось і в цьому році вже на порозі навчального закладу зустрічали всіх теплими вітаннями. В актовому залі відбувся святковий концерт. Його програма була різноманітна й цікава. Концерт подарував усім присутнім гарний настрій. Кожен учень вклав частинку себе, щоб подарувати свято. У залі панувала атмосфера злагодженості та щастя. На довгий час у серці залишиться гарний настрій, щирі посмішки.

Вітаємо з Днем вчителя! Нехай світло, яке Ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво освітлює Ваш життєвий шлях, а Ваша доброта повертається Вам сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів і благополуччя.

/Files/images/290917_den_uchitelya/DSCN5779.JPG/Files/images/290917_den_uchitelya/DSCN5786.JPG/Files/images/290917_den_uchitelya/DSCN5792.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0