• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День знань у "Сумському ВПУ будівництва і дизайну"

День знань у "Сумському ВПУ будівництва і дизайну"

2017-09-04

День знань дає початок чомусь новому, світлому, небаченому. З цієї нагоди 1 вересня 2017 року у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну» відбулося урочисте свято до Дня знань та початку навчального року. 1 Вересня – хвилююче свято, яке нагадує кожному з нас про важливість знань, роль освіти у житті людини і суспільства.

Наш навчальний заклад гостинно зустрів першокурсників, які здобуватимуть робітничі професії. Відкрив свято ансамбль барабанщиць, надавши своєю енергійністю емоційного піднесення всім присутнім. Учасники художньої самодіяльності щиро вітали учнів, вчителів, майстрів. Вітальне слово пролунало від директора нашого навчального закладу Сергія Володимировича Сікірніцького. Наш духовний наставник протоієрей Василій благословив всіх присутніх щирим словом і окропив святою водою на щастя…, на добро…, на нові починання…!

Завершилося свято дзвоником, що запросив учнів на перший урок під назвою «Україна починається з тебе», який провели Петровський С.Г., Шерстюк А.І., Овсієнко В.А., Ратушна Я.

Новий навчальний рік розпочався: одні переступили поріг навчального закладу вперше, для інших – цей навчальний рік стане випускним. У цей день бажаємо учням міцного здоров’я, терплячості та натхнення, а головне – успіхів у здобутті нових знань. Адже саме у Ваших руках у недалекому майбутньому опиниться доля нашої держави.

Кiлькiсть переглядiв: 0